در این مقاله می خواهیم در مورد کاربردهای فراوان بیزنس کوچینگ حزف بزنیم. در واقع بیزینس کوچینگ با ورود به بازار کسب وکار منافع زیادی را با خود به همراه آورده است. بطوریکه صاحبان کسب و کار با رعایت تمام فنون و تکنیک هایی که توسط مربی کسب و کار آموزش داده می شود باعث توسعه فردی، و افزایش سود آوری و درآمدزایی افراد می شوند.
به کار بردن بیزینس کوچینگ در همه شاخه ها
امروزه با ورود شاخه کوچینگ به کسب و کارها و استفاده از آموزش های آن در تجارت و غیره، پیشرفت های زیادی حاصل شده است. این نوع کوچینگ برای هدایت و راهنمایی های صاحبان کسب و کارهای بزرگ و کوچک طراحی شده است. و مدیران را از ابتدای راه اندازی و تأسیس تجارت تا انتها هدایت می کند تا با شناسایی نقاط ضعف و قوت تجارت با بینشی درست مسیر را طی کنند. و با بکار بردن راهکارهای درست در شرایط مناسب، بالاترین سود آوری را برای تجارت ایجاد کند.

بیزینس کوچینگ برای کسب و کار چه کاربردی دارد؟
کوچینگ کسب و کارها چه کاربردهایی را به همراه دارد؟
- اما منافعی که با استفاده از کوچینگ کسب و کار برای ما ایجاد می شود، را قرار است در این ایجا با هم به بررسی بپردازیم.
- بینش درست در مود کسب و کار خود پیدا می کنید که در کجای کار هستید و به کجا می خواهید برسید.
- با بکار بردن دانش ها و مهارت هایی که در کلاس های آموزشی کوچینگ کسب می کنند، باعث توسعه فردی و کاری کسب وکار می شوند.
- با همراه داشتن نقشه کار، می دانید در هر مرحله از کار دقیقاً الان در کجا قرار دارید.
- نکات آموزشی را در هر مرحله از مسیر را به شما ارائه می دهد. و استراتژی های مناسب را با توجه به شرایط کسب و کار طراحی و تنظیم می کند.
- بر روی باورهای شما کار می کند و افکار شما را در تمام دوران مدیریت می کند تا با اعتماد به نفس بالا بر باورهای محدود خود غلبه کنید. و بهترین عملکرد را داشته باشید.
یکی از مزایا و کاربردهای کوچینگ کسب و کار این است که باعث می شود افراد و کارمندان نالایق شناسایی شوند، و از افراد آموزش دیده برای کارایی بهتر کسب و کار استفاده شود.
دیگر کاربرهای بیزینس کوچینگ در شاخه های مختلف
۱.کاربردهای بیزنس کوچینگ در توسعه فردی
مربی کوچ باعث پیشرفت شغلی و فردی همه اعضای کسب و کار می شود. بطوریکه با مشخص شدن اهداف کوتاه مدت و بلند مدت آن ها را در تمام طول مسیر کمک می کند.
۲.کاربرد بیزنس کوچ در سازمان
این نوع کوچینگ در سازمان به شناسایی اهداف استراتژکی کمک می کند. و مربی کوچ امورسیستماتیک را بررسی می کند. و سعی می کند با بررسی و تحلیل اجزا، همه آن ها به درستی در جای مناسب قرار بگیرند. و باعث ارتقای آن ها می شوند.
اما لازم است بدانید کوچینگ سازمانی بطور فردی و یا سازمانی می باشد تا باعث نتایج بهتری را رقم بزند.

مزایای بیزنس کوچینگ در رهیری
۳.بیزینس کوچینگ و کارایی آن در رهبری
در این نوع رهبر به کمک کوچ سعی می کنند با همکاری هم اهداف مشخص شده به سرانجام برسد. و این باعث می شود که رهبر در امور کاری و زندگی شخصی به رشد چشمگیری برسد. در این نوع کوچینگ رهبران نقش خود را به خوبی ایف می کنند و به موفقیت های بیشماری دست پیدا می کنند.
۴.کوچینگ در عملکرد منابع انسانی و کاربرد
در واقع کوچینگ منابع انسانی و عملکرد از اجزای کوچینگ سازمان هستند که تمرکز آن ها بر روی عملکرد و صلاحیت کارکنان است. تا سبب بهبود آن ها شود.
یعنی کوچ با آموزش هایی برای کارکنان ارائه می دهد، باعث بالا رفتن مهارت ها و کسب آگاهی کارکنان می شود. و همین قدرت حل مسئله را در آن ها افزایش می دهد. و توانمندی آن ها بالا می برد و همینطور باعث به اشتراک گذاشتن این توانمندی ها بین افراد سازمان می شود.
۵.کاربرد بیزینس کوچینگ در رفتار هدفمند افراد
این نوع کوچینگ در افراد باعث می شود رفتار یا یک عادت نا مناسب بغیر و بهبود یابد. یعنی مثلاً فردی که در یک سازمان در قسمت امور مالی بوده و سمت آن تغییر پیدا کرده است، اکنون می تواند با کمک مربی کسب و کار رفتارهای خود را متناسب با شغل جدیدش تغییر دهد. به این صورت باعث افزایش بهره وری می شود.
۶.کوچینگ شغل و کاربردهای آن
در این کوچینگ بیزینس کوچ تلاش می کند با توجه به نیازها، استعدادها افراد را در یافتن یک شغل مناسب راهنمایی می کند. تا پس از انتخاب یک شغل مناسب اهداف مورد نظ را مشخص کرده و تلاش کافی را برای رسیدن به آن ها بکند.
مربی کسب و کار تمام راهنمایی لازم را در انتخاب شغل متناسب را ارائه می دهد. به عنوان مثال، در نوشتن رزومه شغلی، درخواست شغل، ارسال رزومه، در زمان مصاحبه های شغلی کمک لازم را می کند.
۷.بیزینس کوچینگ جانشینی
در این نوع قابلیت های کارکنان را مورد بررسی و تحلیل قرار می دهد. تا متوجه شوند کدام یک از کارمندان می توانند در سمت شغلی مدیریت قرار بگیرند. و این توانایی برای کدام یک از افراد وجود دارد؟

کاربرد بیزنس کوچ در فروش چیست؟
۸.بیزینس کوچ و کاربرد آن در فروش
در این نوع می بایست مهارت ها و رفتارها خود را تغییر داده و سبب رشد آن ها می شود. در این نوع کوچینگ هدف افزایش فروش، سود و درآمد برای کسب و کار و فرد می شود. در این نوع نکات و فهم آن از طریق خود آگاهی و تجربه کشف می شود.
۹. کاربرد سلف کوچینگ
برای مدیریت کردن و هدایت خویشتن و حل مشکلات های بوجود آمده، همینطور رسیدن به اهداف، و شناسایی استعدادها کاربرد دارد. بالا بردن توانایی ها و فراهم کردن یک فضا برای رشد و توسعه فردی است. در سلف کوچینگ ما می توانیم به خود آگاهی و خودشناسی برسیم.
در این مقاله با انواع کوچینگ و کاربرد آن ها آشنا شدیم. اینکه بیزینس کوچ چه مزایایی برای ما به همراه دارد. و اینکه با بکار بردن توصیه های آن و بکار بردن ترفندها و تکنیک هایی که کوچ در طول مسیر می گوید می توان بهترین عملکرد را در سازمان یا شرکت داشت.
بدون دیدگاه