بیزنس کوچینگ چه تاثیری بر روی کسب و کار شما دارد؟

وقتی با افرادی که کنجکاو هستند در مورد کاری که انجام می‌دهیم صحبت می‌کنیم، خود را یک مربی کسب و کار می‌نامیم. این عنوان ساده‌ای است که به نظر می‌رسد اکثر مردم آن را درک می‌کنند و به پر کردن شکاف بین ناآگاهی درباره چیستی کوچینگ و اطلاع رسانی به مردم در مورد مزایای ارائه شده توسط کوچینگ کمک می‌کند. اما وقتی به بررسی اصطلاح کوچ کسب و کار بپردازید، متوجه می‌شوید که معانی و روش‌های مختلفی وجود دارد که کسب‌وکارها از کوچینگ برای دستیابی به نتایج عالی استفاده می‌کنند. در اینجا به منظور آشنایی بیشتر با بیزینس کوچینگ لازم است ادامه مطلب را بررسی کنید.

 

نکات قابل توجه در بررسی فرایند کوچینگ تجاری

نکات قابل توجه در بررسی فرایند کوچینگ تجاری

در بررسی فرایند بیزینس کوچینگ باید بدانید که در ابتدایی‌ترین اصطلاح، یک کوچ کسب و کار کسی است که افرادی را که یک تجارت را اداره می‌کنند، هدایت می‌کند. اما مربیان کسب و کار چه می‌کنند؟ خوب، کوچینگ کسب و کار بسیار شبیه کوچینگ رابطه است – فقط به جای مربیگری دو نفر در یک رابطه، شما به مشتری خود و کسب و کاری که آنها در حال اجرا هستند، مربیگری می‌کنید.

کوچ‌های کسب و کار به مالکان و کارمندان با چالش‌های بی‌شماری کمک می‌کنند که بسته به نوع کسب و کار آن‌ها متفاوت است. آنچه که استخدام یک کوچ کسب و کار را ارزشمند می‌کند به راحتی قابل اندازه گیری است و به همین دلیل است که مربیگری کسب و کار بسیار محبوب شده است. کوچ‌های کسب و کار به مالکان کمک می‌کنند تا کسب و کار خود را به گونه‌ای توسعه دهند که سودآور، پایدار و همسو با آنچه برای مالک مهم است باشد. این معمولاً به این معنی است که مشتریان یاد می‌گیرند از زمان خود به طور بهینه استفاده کنند، اقدامات غیر ضروری را انجام ندهند، کارهای بیشتری را واگذار کنند و بر استفاده از نقاط قوت خود تمرکز کنند.

یک مربی کسب و کار با مشتریان خود کار می‌کند تا به آنها کمک کند نقاط کور خود را ببینند و برنامه‌های عملی دست یافتنی و راه‌هایی ایجاد کنند که هم مشتری و هم تجارت را رشد دهند. یکی از مهم‌ترین جنبه‌های بیزینس کوچینگ، مشارکت ایجاد شده در یک رابطه کوچینگ است. وجود شخصی در گوشه و کنار آنها برای دستیابی به نتایج واضح با مسئولیت پذیری داخلی به مشتریان کمک می‌کند تا سود خود را افزایش دهند. این باعث می‌شود استخدام یک مربی کسب و کار یک سرمایه گذاری هوشمندانه باشد.

دلایلی که چرا هر کارآفرین باید یک مربی کسب و کار داشته باشد

دلایلی که چرا هر کارآفرین باید یک مربی کسب و کار داشته باشد

در بررسی فرایند بیزینس کوچینگ باید بدانید که یافتن مربی کسب و کار مناسب، شانس شما را برای موفقیت یک کارآفرین افزایش می‌دهد. به نظر می‌رسد مربیان کسب و کار مانند برگ‌هایی که در بهار روی درختان می‌رویند در همه جا حاضر هستند. همه ما می‌دانیم که سریع‌ترین راه یادگیری انجام دادن است، اما راهنمایی متخصص می‌تواند این روند را تسریع کند. اینجاست که یک مربی کسب و کار وارد می‌شود. آمارها، از جمله آمارهای حاصل از مطالعه اخیر که توسط SCORE تکمیل شده است، این را به خوبی ثابت می‌کند:

  • داده‌ها نشان می‌دهد که کسب‌وکارهای راهنمایی شده در مقایسه با میانگین خود ۱۲ درصد بیشتر احتمال دارد که پس از یک سال در تجارت باقی بمانند.
  • کار با یک مربی حداقل پنج برابر احتمال موفقیت یک کارآفرین را افزایش می‌دهد.
  • ۸۷ درصد از صاحبان مشاغل کوچک احتمالاً پس از یک سال همچنان در تجارت هستند در مقابل ۷۵ درصد کارآفرینان بدون مربی.

 

مطلب پیشنهادی : مفهوم کوچینگ (Coaching) چیست؟

 

خوب ما درک می‌کنیم که همه نمی‌توانند هنگام شروع کار برای یک مربی کسب و کار هزینه کنند. با این حال، منابع رایگان متعددی به صورت آنلاین وجود دارد، از جمله SCORE، که دارای بزرگترین شبکه مربیان داوطلبانه رایگان برای مشاغل کوچک در کشور است. بنابراین اکنون اجازه دهید چند مورد از نتایج بسیار سودمندی را که می‌توانید هنگام کار با یک مربی یا مربی کسب و کار در فرایند بیزینس کوچینگ به دست آورید، مورد بحث قرار دهیم.

  1. در کوچینگ وضوح را به دست آورید

در بررسی فرایند بیزینس کوچینگ باید بدانید که یک مربی کسب و کار عالی می‌تواند به شما کمک کند تا اهداف و چشم اندازهای خود را برای کسب و کار و زندگی خود روشن کنید.

  1. در حین دستیابی به اهداف تجاری، زندگی را متعادل کنید

همه ما اهداف شخصی و حرفه‌ای داریم، اما بیشتر آنها تا رسیدن به اهداف، به برنامه پایبند نیستند. بعد از اینکه هدف را مشخص کردیم، مانع بعدی ما رسیدن به هدف بدون فدا کردن زندگی شخصی و سلامتی برای رسیدن به آن است. کارآفرینان با رشد کسب و کار خود با چالش‌های متعددی مواجه می‌شوند. از اجرای چندین نقش تجاری گرفته تا ساعات کاری بسیار طولانی، روزهای ما مملو از ترکیبی زیبا از هرج و مرج، شادی، ناامیدی و سعادت است. یک کوچ می‌تواند به شما کمک کند روی مراحل و فرآیندهای اساسی تمرکز کنید که شما را برای رسیدن به اهدافتان راهنمایی می‌کند. چرا؟ از آنجا که یک مربی می‌تواند به شما کمک کند تا مسیر و سرعتی را که برای کسب و کار و زندگی شخصی شما مناسب است تعریف کنید – بنابراین می‌توانید از ذهنیت بی‌وقفه ۲۴ ساعته و ۷ ساعته خارج شوید که اکثر کارآفرینان معتقدند برای رسیدن به موفقیت باید در آن باشند.

  1. مسئولیت پذیری  در کوچینگ

در بررسی فرایند بیزینس کوچینگ باید بدانید که یک مربی کسب و کار عالی در کار باید دارای ویژگی‌هایی هم‌چون راهنماکننده، تشویق دهنده و … باشد. او مشکلاتی را می‌داند که باید از آن‌ها اجتناب کرد و در زمانی که غوغا به وجود می‌آید و احساس می‌کنید در علف‌های هرز اداره یک کسب‌وکار گم شده‌اید، در کنار شماست. مربیان کسب و کار می‌دانند که چه زمانی باید برای شما تشویق کنند، اما مهمتر از همه، آنها می‌دانند که چگونه شما را برای رسیدن به اهدافتان مسئول بدانند. دیدگاه بی‌طرفانه آن‌ها از کسب‌وکار شما به آن‌ها این امکان را می‌دهد که شما را همانطور که دیگران نمی‌توانند، صدا بزنند، در نهایت به شما کمک می‌کنند از بهانه‌ها و موانعی که شما و کسب‌وکارتان را راکد نگه می‌دارد، عبور کنید. مربی‌تان که شما را مسئول می‌داند، به شما کمک می‌کند تا مطمئن شوید که تلاش‌های کارآفرینانه‌تان بیهوده نیست و به شما امکان می‌دهد به موفقیتی که می‌خواهید برسید.

  1. پشتیبانی در کوچینگ

در بررسی فرایند بیزینس کوچینگ باید بدانید که داشتن یک فرد یا تیمی که در اولین شروع کار از شما حمایت می‌کند، برای موفقیت کسب و کار شما بسیار حیاتی است. بسیاری از کارآفرینان از حمایت خانواده یا دوستان خود برخوردار نیستند. آنها فکر می‌کنند که همه ما دیوانه شده‌ایم، زیرا یک شرکت بزرگ یا یک کار شرکتی با درآمد خوب را ترک می‌کنیم. حال، بیایید طرف مقابل را در نظر بگیریم. تصور کنید که یک سیستم پشتیبانی عالی در قالب یک مربی پر از خرد کارآفرینی دارید که قبلاً به بسیاری دیگر که در موقعیت شما بوده اند کمک کرده است. به نظر می‌رسد که شما یک مزیت رقابتی جادویی پیدا کرده اید که بیشتر مشاغل کوچک دارند.

 

عوامل موثر در بررسی فرایند کوچینگ تجاری

عوامل موثر در بررسی فرایند کوچینگ تجاری

کوچینگ کسب و کار یکی از ارزشمندترین تصمیمات سرمایه گذاری است که کارآفرینان می‌توانند اتخاذ کنند. خدمات آنها می‌تواند به شما در بستن معاملات، افزایش سود و حتی رشد کسب و کارتان به سطح بعدی کمک کند. اغلب دست کم گرفته می‌شود، اما یک مربی خوب تأثیر زیادی در توسعه موفقیت شرکت و خودسازی خواهد داشت.

  • چرا مربی کوچینگ استخدام می‌کنید؟

در بررسی فرایند بیزینس کوچینگ باید بدانید که کارآفرینان یک مربی عالی را برای کمک به تعیین اهداف شخصی و تجاری، ایجاد یک برنامه و رسیدن به اهداف استخدام می‌کنند. شما هر گونه مانعی را در زندگی خود که می‌تواند مانع موفقیت شما شود، کشف خواهید کرد. آنها را به عنوان عضوی از هیئت مدیره خود ببینید که هدف آن کمک به رشد شما از طریق فروش، بازاریابی، توسعه، مذاکره و رهبری است. آنها به شما در اهداف و شاخص‌های کلیدی عملکرد کمک خواهند کرد.

اگرچه کوچ‌ها اغلب افراد با تجربه یا خود صاحبان کسب و کار موفق هستند، اما کوچینگ صرفاً فرآیندی است برای کمک به افراد برای یادگیری چیزی. این می‌تواند یادگیری تعامل موثرتر با دیگران باشد. نحوه ارائه سخنرانی، نحوه استفاده از بودجه و تجزیه و تحلیل مالی برای پیش بینی و غیره همه در این حوزه هستند. همه این موارد ارزش وقت گذاشتن را دارند. همچنین اگر به دنبال افرادی برای آموزش کارکنان خود هستید، ارزش این را دارد که مربیان تجاری نیز بتوانند این خدمات را ارائه دهند.

در بررسی فرایند کوچینگ تجاری باید بدانید که یکی از مزایای بزرگ مدیریت زمان و برنامه ریزی با وضوح است که می‌تواند به شما کمک کند تا احساس بهتری از کنترل و اشتیاق نسبت به چشم انداز شرکت خود را داشته باشید. یادگیری از گذشته به شما این امکان را می‌دهد که فشار را رها کنید و به شما در دستیابی به اهداف شخصی و ایجاد یک شرکت موفق کمک می‌کند.

چرا کوچینگ کسب و کار مهم است؟

مزایای کوچینگ کسب و کار از مدیریت و رهبری و همچنین توسعه خود باز می‌گردد. مربیان کسب و کار شما را برای موفقیت با ارائه مشاوره‌های شخصی در مورد رشد کسب و کار خود و قرار گرفتن در معرض مزیت‌های رقابتی آماده می‌کنند. با کمک این افراد، ممکن است یاد بگیرید که چگونه یک بیانیه از چشم انداز شرکت ایجاد کنید که انتظارات را برای کارکنان، سهامداران، مشتریان یا فروشندگان تعیین می‌کند تا زمانی که زمان تغییر فرآیندها یا رویه ها می‌رسد. سعی کنید اولویت‌های کاری را مطابق با آن تنظیم کنید. یک مربی همچنین بینشی در مورد برنامه ریزی پروژه‌های جدید ارائه می‌دهد. با راهنمایی حرفه‌ای آنها، یک شرکت موفق خواهید ساخت.

در بررسی فرایند بیزینس کوچینگ باید بدانید که پس هدف نهایی چیست؟ اگر قصد ایجاد و افزایش درآمد و سود را دارید، استخدام یک مربی عالی می‌تواند به شما کمک کند خیلی سریعتر به اهداف خود برسید. کسب‌وکار کوچکی که مربی حرفه‌ای را استخدام می‌کند، در نود روز اول کار، شاهد بهبود قابل‌توجهی در درآمدهای بالا، سودآوری پایین و معیارهای جریان نقدی خواهد بود. یک مربی کسب و کار یک مشاور نیست، بلکه کسی است که برای دستیابی به اهداف تجاری و زندگی با شما همکاری می‌کند.

مربی شما به شما کمک می‌کند تا اهداف بهبود کسب و کار را تعریف کنید، یک برنامه اقدام ایجاد و اجرا کنید. یک کوچ، ریزه کاری‌های کسب و کار شما را درک می‌کند، می‌داند چگونه شما را در قبال نتایج مسئول بداند و می‌تواند در مورد پیشرفت، فرآیندها یا رفتارهای فردی شما، بازخورد ارائه دهد و با صاحبان کسب و کار برای موفقیت همکاری کند. اگر می خواهید تجارت موفق و زندگی بهتری داشته باشید، کار با یک مربی قطعا ارزشش را دارد.

 

از یک مربی کسب و کار کوچینگ چه انتظاری باید داشت

از یک مربی کسب و کار کوچینگ چه انتظاری باید داشت

در بررسی فرایند کوچینگ تجاری باید بدانید که کار با یک مربی کسب و کار فرصتی برای کارآفرین است تا بر نقاط قوت و ضعف خود تمرکز کند، ایده‌ها یا استراتژی‌های جدید را کشف کند و با یک متخصص طوفان فکری کند. شما سود خواهید برد، زیرا به برنامه ریزی، مدیریت و رشد موفق کسب و کار کمک می‌کند. یک مربی کسب‌وکار می‌تواند با ارائه مسئولیت‌پذیری و تشویق مستمر برای حفظ تمرکز بر آنچه باید انجام شود و موفقیت چگونه به دست می‌آید، به مالکان کمک کند تا به اهداف خود دست یابند.

سخن پایانی

آنچه مالکان باید از مربیان و مشاوران انتظار داشته باشند چیزهای متفاوتی هستند. مربیان کسب و کار ایده‌های عملی را برای کمک به رشد سود، افزایش بهره وری و کاهش استرس در عملیات به مشتریان خود ارائه می‌دهند. مشاوران بیشتر نقش راهنمادهنده را دارند و به صاحبان مشاغل کمک می‌کنند تا تکنیک‌های خاصی را برای حل مشکلات شخصی یا تجاری به کار گیرند. کار با یک مربی می‌تواند به صاحبان مشاغل در بسیاری از جنبه‌های زندگی خود کمک کند، از جمله:

  1. چگونه با کارکنان یا پیمانکاران روابط کاری مثبت ایجاد کنیم
  2. چگونه با افزایش هزینه یا کارایی مشتری، سود را افزایش دهیم
  3. نحوه بهبود ارتباطات بین شرکای تجاری
  4. تکنیک‌های بهتر برای افزایش بهره وری
  5. نکات و استراتژی‌های مالی
  6. بودجه بندی مالی و سرمایه گذاری

 

برای دریافت مشاوره  بیزینس کوچینگ با ما از این قسمت در ارتباط باشید. (لطفا کلیک کنید)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *